Viime viikonloppu taas vietettiin mökillä ja pennut ovat jo niin isoiksi kasvaneet, että ne pystyi jo tyrkkäämään oikeaan koiratarhaan ilman pelko, että ne tulisivat sieltä rei'istä ulos.

Ja eilen sitten käytiin Vantaalla eläinlääkäriasema Aistissa tekemässä pennuille kuulotestit ja myös yleinen terveydentarkastus sekä laitettiin sirut.

Kaikki pennut olivat lääkärin mukaan terveitä ja potria dalmatiankoiranalkuja ja molemmilta uroksilta löytyivät kaksi kivestä. Painoa oli molemmilla nartuilla 5,2kg, Kaapolla 5,3kg ja Jässillä 5,8kg.

Kuulotestikin meni melkein hyvin: kolme neljästä kuulee molemmin puolin normaalisti, mutta Kaapo on toispuoleisesti kuuro, emänsä tavoin.

Eilen iltasella Jonna kävi myöskin kuvaamassa pentuja hyvällä kameralla, otettiin oikein seisotuskuvia. Eli niiden valmistumista odotellaan.

Ja kohta mä joudun ruveta noista sydänkäpysistä luopumaan Otsan rypistys Perjantaina jo lähtee Kaapo Ylöjärvelle ja lauantaina lähtee sitten Hulda Masalaan. Onneksi saadaan nyt Goulle (ja kasvattajalle) pehmeä lasku, kun sijoitusnarttuni Tilda (joka nyt tästä lähin tulee kulkemaan Rosa nimellä) lähtee vasta seuraavana viikonloppuna Jokelaan. Ja nythän vieläpä näyttäisi siltä, että Jässi jää meidän laumamme jatkoksi ilahduttamaan hurjilla tempauksillaan äitiään, minua ja muita karvaturpia. Ja siinä tapauksessa saa Jässi-vauvanimikin kyytiä: Brax olisi vahvoilla "nimikilvassa"

Gou on ruvennut leikkimään jo lastensa kanssa lähes niinkuin aikuisten koirien kanssa. Ei se sentään kuvittele niiden pysyvän perässä juoksuleikeissä, mutta lelun kiskontaa ja painia mennään kovasti. Neljä yhtä vastaan on jo lähes tasaväkistä.Silmänisku